​Leevi Kemppaiselle sopimus Hakaan
Julkaistu: 27.08.2022 06.03

​Leevi Kemppaiselle sopimus Hakaan

Kajaanin Hakan Nappulaliigassa peliuransa aloittanut Leevi Kemppainen on solminut pelaajasopimuksen Kajaanin Hakan kanssa. 24-vuotias Kemppainen on ollut joukkueen mukana kaksi viimeistä viikkoa ja on kokoonpanossa sunnuntaina AC Oulu/OLS:aa vastaan. Kemppainen on edustanut Hakaa viimeksi vuonna 2018. Nykyään Kemppainen opiskelee Jyväskylässä ja edustaa myös talvisin Futsalin pääsarjassa pelaavaa Liikunnan Riemua.

5-vuotiaana Hakan paidan ensimmäistä kertaa päälle pukenut Kemppainen on seurannut tällä kaudella tiukasti Hakan otteita.

- Hieman kaksijakoinen kausi on tuntunut olevan. Harmi, että joukkueella on ollut loukkaantumisia ja vaihtuvuutta kauden sisällä. Siitä huolimatta on ollut kuitenkin kiva nähdä, että joukkue pärjää Kakkosessa. Nämä pari viikkoa mitä olen seurannut joukkueen tekemistä, niin "tiimi" näyttää yhtenäiseltä, Kemppainen sanoo.

15-vuotiaana Hakan edustusjoukkueeseen noussut ja vuoden kapteeninakin toiminut Kemppainen on innoissaan sopimuksesta.

-Hieno palata kasvattajaseuraan. Yritän auttaa joukkuetta parhaani mukaan, vaikka olen vain vähän aikaa joukkueessa. Olen joukkueen mukana treeneissä ja muutamassa pelissä. Sen jälkeen tulee palata takaisin Jyväskylään opintojen pariin, Kemppainen kertoo.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi