Samnda talveksi Saksaan Türkspor Dortmundin riveihin
Julkaistu: 05.12.2022 13.51

Samnda talveksi Saksaan Türkspor Dortmundin riveihin

Marraskuun alkupuolella Saksan Dortmundiin näytille matkustanut Jules Samnda kirjoitti sopimuksen paikallisen kutosdivarissa pelaavan Türkspor Dortmundin kanssa.

Joukkueen tavoitteena on nousta Saksan jalkapallon kärkisarjaan. "Viikon intensiivisen harjoittelun jälkeen olen saanut tiedon, että joukkue haluaa tarjota minulle 6 kuukauden sopimuksen. Olen päättänyt lähteä mukaan ja tutustua toiseen jalkapallokulttuuriin. Türkspor Dortmund on kunnianhimoinen joukkue, jossa pelaajien välillä on paljon kilpailua ja uskon, että sen avulla voin edistyä useilla tasoilla." Samnda kertoo.

Tulevaisuuden suunnitelmista kysyttäessä Samnda kertoo, että kaikki riippuu hänen suorituksistaan ja tarjoutuvista mahdollisuuksista. Hän ei kuitenkaan poissulje mahdollisuutta pelata Hakan edustuksessa tulevana kesänä.

"Päätökseni liittyä Türkspor Dortmundiin tehtiin neuvotellen vaimoni kanssa, joka on aina osoittanut minulle tukensa ja joka on mukanani urheiluvalinnoissani. Tällä hetkellä en kuitenkaan voi muuttaa perheeni kanssa siitä yksinkertaisesta syystä, että koska sopimus on lyhytaikainen ja se on meille uusi maa. Perheeni kuitenkin liittyy seuraani siellä myöhemmin. Haluan kiittää joukkuekavereitani Hakassa, teknistä henkilökuntaa ja seuran johtoa ja erityisesti Luisia (Figueiredo) ja Jarmoa (Anttosta), joka on minulle kuin isä. Minne ikinä menenkin, loistan aina Kajaanin Hakan nimissä!"Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi