​Kajaanin Haka toivottaa tervetulleeksi Miguel Melon!
Kajaanin Haka ryJulkaistu: 28.07.2022 13.49

​Kajaanin Haka toivottaa tervetulleeksi Miguel Melon!

Miguel Melo on Hakan viimeisin tulokas Kakkosen syyskierrokselle, joka alkoi viime sunnuntain JBK-pelistä. Melon pelilupaa odotellaan vielä.

Melo tulee portugalilaisjoukkue Condeixasta, jota hän on edustanut vuodesta 2019 lähtien. Hän esiintyi joukkueessa yhteensä 37 ottelussa Portugalin kolmannella ja neljännellä sarjatasolla.

24-vuotias keskikenttäpelaaja tuo runsaasti kokemusta Hakan kokoonpanoon, sillä hän on viettänyt suurimman osan nuoruudestaan Academica de Coimbrassa. Academica on Portugalissa tunnettu seura, joka on pelannut suurimman osan historiastaan maan kahdella korkeimmalla tasolla. Seura on tunnettu myös erinomaisesta nuorten pelaajien kehittämistyöstä.

Melo vietti osan juniorivuosistaan myös pelaten Portugalin alle 19-vuotiaiden pääsarjaa Feirensessa. Sen jälkeen hän siirtyi edustamaan Tondelaa Portugalin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle alle 19-vuotiaissa. Siihen aikaan Tondellan miesten edustusjoukkue pelasi Portugalin pääsarjaa.

Melo on luova pelaaja, joka pelaa pääosin laidassa. Hyvän pelinlukutaidon ja teknisten taitojensa ansoista hän pystyy pelaamaan myös keskikentän keskellä.

Luis Figueiredo kommentoi Melon saapumista Kajaaniin seuraavsti:

– Miguel Melo on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan eri paikoissa kentällä, mikä on meille positiivista. Hän on teknisesti vahva ja hyvin edistyksellinen pelaaja, jolla on loistava syöttökyky. Melo on kokenut pelaaja, joka on kehittynyt hyvässä ympäristössä juniorina. Hän tulee vahvistamaan peliämme ja lisäämään meidän laatuamme.

Tänään klo 19.00 alkavan kotiottelun FC Vaajakoskea vastaan voi nähdä selostettuna myös Kainuun Sanomien verkkosivuilla.

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Lassi Rahikainen, Kalle Kemppainen, David Romana, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Joona Mikkonen, José Ferreira, Santtu Junttila, Yves Samnda, Miguel Soares, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Damer Elkib, Henrique Quadros, Joni Kivijärvi, Miguel Melo, Eduardo Barros, Ismat Heydari, Tuomas Nurkkala, Aapo Karjalainen, Carlos Ferreira