Tervetuloa takaisin Kajaaniin Jose Ferreira ja Henrique Quadros – Toinen vuosi keltaisessa paidassa!
Julkaistu: 21.02.2023 11.55

Tervetuloa takaisin Kajaaniin Jose Ferreira ja Henrique Quadros – Toinen vuosi keltaisessa paidassa!

On ilo ilmoittaa, että puolustajat Jose Ferreira ja Henrique Quadros ovat molemmat sopineet pelaavansa edustuksessa Hakan 70-vuotisjuhlavuonna 2023. Molemmat pelaajat olivat lähes poikkeuksetta Hakan aloituskokoonpanossa joukkueen pelatessa Kakkosta kaudella 2022. Heillä olisi ollut ottajia myös muualle eurooppaan, mutta he halusivat tuoda osaamisensa ja antaa panoksensa Kajaaniin.


Henrique “Henkka” Quadros pelasi viime kaudella 15 ottelua ennen kauden keskeytymistä elokuussa. Lyhyeksi jääneestä kaudesta huolimatta, Henkka touhusi kaksi maalia ja yhtä monta syöttöä. 23-vuotias brasilialainen toimii pääasiassa keskuspuolustajana, mutta voi pelata myös keskikentällä. Quadros aloitti uransa Brasiliassa ja muutti kaudella 2018/19 Portugaliin, jossa hän otti ensimmäiset askeleensa aikuisten sarjassa, ennen kuin hän liittyi Hakaan vuonna 2022. Viime kesän avainpelaajana tämä tunnettu kikkailija aiheutti päättäväisyydellään ongelmia vastustajille, mutta inspiroi myös hänen ympärillään olevia keltapaitoja. Ensisijaisesti Henkka on uskomaton persoona, jonka toivotamme innolla tervetulleeksi takaisin Kajaaniin!

Kysyttäessä hänen paluustaan Kajaaniin, Quadros vastasi näin:

"Olen erittäin iloinen voidessani palata Kajaaniin. Seura ja kaupunki toivottivat minut erittäin tervetulleeksi edellisvuoden aikana. Tämä on paikka, jossa minulla on kaikki edellytykset kehittyä ja jalostua pelaajana ja ihmisenä. Erityisen vuodesta tekee myös se, että on seuran 70. syntymäpäivä. Olen todella innoissani päästyäni takaisin ja teen lujasti töitä tänä vuonna, jotta voimme viettää ikimuistoisen kauden ja saavuttaa kaikki tämän vuoden tavoitteemme. Haluan myös kiittää presidentti Jarmo Anttosta ja kaikkia seuran jäseniä kovasta työstä seurassa ja siitä, että minulla on mahdollisuus tulla takaisin. Anttonen on mies, joka rakastaa tätä seuraa ja tätä kaupunkia, enkä ole koskaan tavannut ketään, joka tekisi niin lujasti töitä jonkin eteen, kuin hän tekee tämän seuran ja kaikkien ympärillään olevien hyväksi."

Jose Ferreira pelasi 21 Kakkosen ja yhden Suomen Cup -ottelun, ja avusti maalinteossa kahdesti kaudella 2022. 24-vuotias portugalilainen pelaa pääasiassa oikeassa laidassa, mutta häntä voidaan käyttää myös laitahyökkääjänä. Ferreira oli vakituinen Hakan avauskokoonpanossa viime vuonna, ja hänen esityksensä ja omistautuminen Hakalle huipentui lopulta Aarnon Malja palkinnon voittoon kauden parhaana pelaajana Hakassa. Ferreira aloitti uransa Portugalissa ennen kuin hän pelasi Englannissa, Portugalin kolmannessa liigassa ja Walesin Valioliigassa ennen tuloaan Kajaaniin vuonna 2022. Hänet tunnetaan vauhdistaan ja kovasta työtahdista, ja odotamme innolla, että näemme hänet taas kerran keltaisessa paidassa.


”Paluu Kajaanin Hakaan toiselle kaudelle merkitsee minulle paljon. Jokainen, joka tuntee minut hyvin, tietää kuinka paljon Haka merkitsee minulle ja kuinka paljon rakastan Kajaania. Tapa, jolla viime kausi päättyi, jätti huonon maun suuhuni, se vaikutti minuun syvästi ja minusta tuntuu, että minulla on keskeneräisiä asioita, koska seura ansaitsi niin paljon enemmän ja niin paljon parempaa. En halunnut kääntää selkääni seuralle ja paikalle, joka antoi minulle niin paljon ja auttoi minua kehittymään niin paljon. Kajaani on paikka, joka auttoi minua saamaan itseluottamusta ja sai minut rakastamaan jalkapalloa uudelleen. Minusta tuntui, että ainoa oikea päätös oli tulla takaisin. Haluan työskennellä kovasti ja tehdä parhaani nostaakseni seuran takaisin ansaitsemaansa nousuun. Tänä vuonna on erityinen vuosi, sillä seura täyttää 70 vuotta, ja olen niin kiitollinen mahdollisuudesta olla osa sitä. En malta odottaa, että pääsen kotiin Hakaan ja Kajaaniin, nähdään pian Hakan perhe."

Toivotamme Henriquen ja Josen tervetulleeksi takaisin ja on ilo nähdä heidät jälleen keltaisissa!

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi