Maalivahti Paavo Jarva jatkaa Hakassa
Julkaistu: 19.01.2022 13.10

Maalivahti Paavo Jarva jatkaa Hakassa

Viime kaudella jokaisen pelin Kajaanin Hakan maalinsuulla aloittanut Paavo Jarva jatkaa seurassa kaudella 2022. Edustusjoukkueessa pelaamisen lisäksi Hakan -junioreissa maalivahteja valmentava 25-vuotias veräjänvartija odottaa innolla tulevaa kautta.

- Olen tyytyväinen, että saimme sovittua seuran kanssa jatkosta. Nautin paljon, että sain viime kaudella olla osa Hakan joukkuetta ja kokea nousun Kakkoseen. On hieno päästä jatkamaan tätä projektia tulevalla kaudella sarjaporrasta ylempänä. Seura on mennyt myös junioripuolella paljon eteenpäin viime vuosina ja on hienoa olla myös jatkossa osa sitä kehitystä, Jarva kertoo.

Viime kaudella kapteeninnauhaa kantanut Jarva on joensuulaisen Jipon kasvatti. Syksyllä 2018 Kajaaniin muuttanut maalivahti pelasi ensimmäiset ottelut Kajaanin Hakan paidassa kaudella 2019. Silloin putoamiseen päättyneen kauden jälkeen mies otti seuraavan vuoden taukoa pelikentiltä. Jarva palasi Hakan paitaan viime kaudeksi. Kausi päättyi hyvissä tunnelmissa Kakkoseen nousun myötä.

- Viime kaudesta jäi hyvät fiilikset. Kausi oli joukkueella ja henkilökohtaisella tasolla onnistunut. Pelaajien kesken vallitsi todella hyvä ilmapiiri ja pelimme kehittyi kauden mittaan, jonka tietysti kruunasi vielä sarjanousu. Henkilökohtaisesti viime vuonna tavoitteenani oli saada paljon vastuuta ja pysyä terveenä, jossa myös onnistuin, Jarva pohtii

Kajaanin Hakassa ja Jipossa Kakkosta pelannut Jarva uskoo joukkueen mahdollisuuksiin myös tulevalla kaudella, vaikka vastustajat ovat viime kautta kovempia.

- Kakkosessa kaikki joukkueet ovat hyviä. Vauhti on kovempi ja yksilöt ovat parempia kuin Kolmosessa. Hienoa päästä mittamaan meidän joukkueemme tasoa uudessa sarjassa, enkä näe mitään syytä miksi emme voisi pärjätä hyvin, kommentoi Jarva tulevaa kautta.

Terveisiä Hakan kannattajille kysyttäessä Jarvalla on selkeä viesti.

- Ensinnäkin iso kiitos viime vuonna paikan päällä pelejä seuranneille kannattajille! Kannattajilla on iso merkitys pelaajille ja te autoitte meitä nousun saavuttamisessa. Toivottavasti tulevalla kaudella kentältä nuoren joukkueen into ja kaikkensa antaminen välittyy katsomoon asti. Tulkaa katsomaan pelejä paikan päälle ja tehdään yhdessä onnistunut kausi. Eikä se haittaa, jos yleisömäärä vaikka kaksin- tai kolminkertaistuisi viime kauteen nähden, kyllä siellä Liikuntapuistossa tilaa on! – Jarva naurahtaa