Jasper Pikkuhookana jatkaa
Julkaistu: 26.01.2022 09.00

Jasper Pikkuhookana jatkaa

Hakassa kolme edellistä kautta pelannut Jasper Pikkuhookana (18) jatkaa seurassa myös kaudella 2022. Kuusamon Pallokarhuissa jalkapalloilun aloittanut sekä myös OTP:n junioreissa pelannut keskikenttäpelaaja odottaa innolla tulevaa kautta.

- Kiva päästä pelaamaan Kakkosta. Kesällä tulee varmasti kovia pelejä koko ajan ja sen myötä pääsee haastamaan itseään. Joka pelissä pitää antaa sata prosenttia, jos halutaan pärjätä sarjassa, Pikkuhookana kertoo.

Nuoresta iästään huolimatta Pikkuhookana on parina edellisenä kautena kantanut isoa vastuuta Hakan keskikentällä. Hyvän potkutekniikan omaava Pikkuhookana esiintyi viime kaudella kahdeksassatoista ottelussa, viimeistellen näissä kuusi maalia. Sarjanousuun päättyneestä kaudesta jäi Pikkuhookanalle luonnollisesti positiivinen kuva.

- Henkilökohtaisesti viime kausi oli ihan hyvä. Sain paljon vastuuta ja oli kokonaisuudessaan ehjä kausi. Joukkueen kannalta kausi oli myös hyvä. Loppukesästä ote meinasi vähän lipsua, mutta pakon edessä saatiin sitten kuitenkin hyvä voittoputki, jonka ansiosta saavutettiin joukkueen tavoite, Pikkuhookana sanoo.

Monipuolinen keskikenttäpelaaja debytoi Hakan edustusjoukkueessa kaudella 2019 ollessaan vasta 15-vuotias. Tuolloin putoamiseen päättyneellä kaudella Pikkuhookana pelasi kolmessatoista Kakkosen ottelussa. Vaikka Pikkuhookana tietää sarjan kovan tason, uskoo hän tulevalla kaudella joukkueella olevan hieman paremmat lähtökohdat Kakkoseen viime visiittiin verrattuna.

- Haastava kausi varmasti tulossa, mutta uskon seuran ”hissiliikkeen” pysähtyvän. Edellisellä Kakkosen kaudella joukkueessa kävi pelaajia todella paljon. Nyt porukka on tiiviimpi ja toivottavasti viime kauden hyvä joukkuehenki säilyy, Pikkuhookana kertoo.

- Henkilökohtaisena tavoitteena tulevalle kaudelle on pelata jälleen ehjä kausi ja parantaa jokaista osa-aluetta, Pikkuhookana pohtii.

Lopuksi vielä terveiset Hakan kannattajille, miksi tulevalla kaudella kannattaa tulla katsomaan pelejä paikan päälle?

- Tulevalla kaudella yleisö pääsee katsomaan nuorta innokasta joukkuetta, joka pelaa viihdyttävää ja intohimoista jalkapalloa. Toivottavasti ihmiset löytävät itsensä vielä isommin joukoin katsomoon, sillä kannattaminen antaa energiaa kentälle, ”Jape” vastaa.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi